De NAET-behandeling

Het testen van de allergenen

Alvorens te kunnen behandelen testen we voor welke stoffen u allergisch bent. Dit gebeurt via een test uit de kinesiologie die MRT ofwel Muscle Response Testing heet. Snel, effectief en zonder bloedprikken geeft uw zenuwsysteem via de zenuwreceptoren aan of uw immuumsysteem het allergeen kan verdragen of niet. Hierna kunnen we beginnen om de allergieën één voor één te verwijderen, pijnloos en voor altijd.

De behandeling

Een behandeling bestaat uit het stimuleren van bepaalde punten op de rug, zodat zowel de meridianen als het zenuwstelsel (sympatisch en parasympatisch) geprikkeld worden, waarna de behandeling afgesloten wordt met een aantal acupunctuurpunten. Vervolgens mag u 25 uur niet in contact komen met het behandelde allergeen om te voorkomen dat het lichaam vervalt in oud gedrag uitgelokt via het celgeheugen.

Hoe veel behandelingen zijn nodig?

Als u maar voor één item allergisch bent en u heeft verder een sterk immuumsysteem dan zijn we vaak na de eerste 6 behandelingen al een heel stuk verder maar heeft u meerdere allergieën of een zwak immuunsysteem dan duurt het natuurlijk langer.

Wilt ú weten hoe u ook van uw klachten af kunt komen? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Terug naar het overzicht “NAET”