Waarom NAET de oplossing voor u is

NAET ofwel Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek, is een revolutioneel systeem gebaseerd op de Oosterse geneeskunde. NAET kan alle allergieën, intolleranties en gevoeligheden testen, behandelen en blijvend aanpakken. Door het behandelen van de meridianen én het sympatisch- en parasympatisch zenuwstelsel leert het immuumsysteem het allergeen kennen als een onschadelijke stof waardoor er in het vervolg geen reactie meer op komt.

Zéér effectief maar bovendien natuurlijk, veilig, pijnloos en zonder medicatie. Van zuigelingen tot ouderen en zelfs coma-patiënten kunnen ermee behandeld worden maar ook gezonde personen kunnen er hun voordeel mee doen om eventuele klachten in de toekomst te voorkomen.

Allergieën blijvend verwijderen

Zoals u op de vorige pagina’s heeft gelezen ligt de oorzaak van uw allergieën in uw immuum-systeem en dat betekent dat we ook dáár de oplossing kunnen vinden. We gaan dus niet uw symptomen aanpakken maar beginnen bij de bron: het versterken van uw immuunsysteem. Hiervoor gaan we eerst de meest elementaire voedingsstoffen (zoals eiwitten, calcium, vitamine C, – B. -A, suiker, ijzer, mineralen etc.) testen en eventueel behandelen zodat deze weer opgenomen kunnen worden en uw allergische reacties stuk voor stuk zullen verdwijnen.

Als u bijvoorbeeld onbewust op vitamine C reageert dan zult u misschien geen bultjes of een dikke keel krijgen maar u neemt ook (bijna) geen vitamine C op. Met als gevolg dat uw weerstand afneemt en u al jaren chronisch verkouden bent. Uw hoofdpijn kan dus wel eens het gevolg zijn van een allergie tegen leidingwater, calcium of vitamine C: allemaal stoffen die eigenlijk goed voor u moeten zijn maar die uw lichaam verstoot…

Wist u bijvoorbeeld dat grassen en pollen veel vitamine C bevatten en dat daar wel eens de sleutel van uw hooikoorts kan liggen?
De NAET-behandeling

Terug naar het overzicht “NAET”