Wie zijn wij

De ShenMen kliniek opende haar deuren in 2000 en heeft zich sindsdien steeds verder ontwikkeld en gespecialiseerd in de Traditionele Chinese Geneeswijzen en aanverwante technieken ter bevordering van de lichamelijke en mentale gezondheid van de mens.

“In ons werk zie je vaak mensen die overal al geweest zijn voor hulp. Het begint met vage klachten maar tegen de tijd dat ze bij ons komen zijn het meestal serieuze problemen. Niet eenvoudig voor ons dus. Daarom is het des te mooier om de geweldige resultaten te zien die mensen bereiken met deze fantastische technieken.”

Vakopleidingen en diploma’s

Natuurlijk hebben onze therapeuten alle vereiste diploma’s, zowel de Westerse als de Oosterse, en volgen zij doorlopend opleidingen en bijscholingen om bij te blijven op de diverse vakgebieden.

Zij hebben o.a. de volgende (vak)opleidingen gevolgd:

  • Westers Medische kennis (HBO)
  • Traditionele Chinese Geneeswijzen: Acupunctuur, cuppen en moxa
  • Traditionele Chinese Geneeswijzen: Kruidentherapie
  • Traditionele Chinese Geneeswijzen: Voedingsleer
  • NAET: Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques
  • NMT: Neuro Modulation Therapy
  • Westerse trainings- en voedingsleer

“In de Traditionele Chinese Filosofie los je een probleem niet op door de klacht (het gevolg) aan te pakken maar door uit te zoeken waar de bron van het probleem ligt en daar iets mee te doen. Het ziet de mens met zijn klachten, zijn lichaam, zijn geest en zijn omgeving als één en neemt er de tijd voor om de oorsprong van het probleem op te zoeken en aan te pakken. “Vage” klachten zijn voor ons niet vaag, op het oog onsamenhangende klachten tonen ons een belangrijk verband en klachten “tussen uw oren” zijn voor ons net zo wezelijk als lichamelijke klachten.”

“De acupunctuur heeft mijn leven compleet veranderd! Ik heb 25 jaar last van hoofdpijn gehad, zo erg dat ik regelmatig in het ziekenhuis belandde. Sinds ik bij de Shenmen kliniek word behandeld zijn de hoofdpijnen minder en minder heftig geworden en zelfs helemaal verdwenen!”

Is uw belangstelling gewekt?
Neem dan contact met ons op zodat we kunnen overleggen wat we voor u kunnen betekenen.